Saturday, July 23, 2011

Hikmah disebalik kedatangn Najib ke Perlis


Lawatan resmi selama satu hari Datuk Seri Najib ke Perlis semalam adalah lain dari yang lain. Itulah kata-kata yang terbit dari YB Jefri ADUN Guar Sanji yang juga merupakan salah seorang ahli Exco Kerajaan Negeri Perlis ketika diminta pendapatnya semalam.

Selalunya kita akan beranggapan bahawa kedatangan seorang PM atau Pemimpin tertinggi parti itu adalah untuk menyelesaikan beberapa masalah atau isu dalama party yang timbul dalam negeri berkenaan.

Berbeza dengan lawatan PM Najib ke Perlis semalam yang seolah-olah menampakkan ianya merupakan satu kejayaan kepada Dato Seri Md Isa Sabu dalam mentadbir Negeri Perlis selepas menggantikan tempaat Dato Seri Shahidan Kassim.

Datuk Seri Najib kini telah mula yakin dengan cara Md Isa Sabu mengepalai Kerajaan negeri dan telah mengiktiraf keupayaan YB Meteri Besar baru bersama teamnya mengurustadbir dengan baik akan pentadbiran dan politik Negeri Perlis.

Inilah hadiah sebenar yang dibawa Najib untuk rakyat negeri Perlis semalam dan adalah diharapkan Perlis selepas ini akan terus maju dan aman bagi membolehkan rakyatnya menikmati kehidupan yang lebih makmur dan sempurna segalanya.

Hahaha akan ada pulak orang yang akan rasa tak senang hati dan tak boleh tidur malam selepas ini!

No comments:

Post a Comment